Leskovac: Volonterski kol centar prestao sa radom


kako biti prvi na googlu

LESKOVAC – Danas su svi volonterski Kol centri na teritoriji grada Leskovca prestali sa radom. „Najvredniji je čovek koji je usrećio najviše drugih ljudi.“ Tome u prilog govori i činjenica da su vredni volonteri primili preko 9000 poziva i preko 4000 puta izašli na teren.


kako biti prvi na googlu

Gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović zahvalio se svim volonterima na čelu sa Bobanom Ilićem, koordinatorom kol centra grada Leskovca: „Kroz sve naše volonterske centre prošlo je preko 420 vrednih i odvažnih ljudi. Veliko HVALA svim volonterima koju su odigrali važnu ulogu u zajedničkoj borbi protiv korona virusa, koji su maksimalno dali sve od sebe rizikujući svoje živote i time pokazali šta znači biti human, hrabar, plemenit.

Naši volonteri su svakodnevno nastarijim i najugroženijim sugrađanima poklanjali bezuslovno svoje slobodno vreme, pažnju, pružali podršku. Nudili su svoju pomoć onima kojima je bila najpotrebnija, a zauzvrat dobijali tople i zadovoljne osmehe.

Takvi ljudi svojim postojanjem čine svet boljim mestom za život budućim generacijama i na ponos su svom rodnom gradu Leskovcu!”.

Izvor: sajt grada Leskovca

Author: Danilo Kocić

1 thought on “Leskovac: Volonterski kol centar prestao sa radom”

Zatvoreno za komentare.


kako biti prvi na googlu